Iso allas

Isot Altaat – allas huippulaatua

Markkinoiden edullisimmat uima-altaat, joissa on otettu huomioon tuotteen laatu, hinta ja muotoilu parhaassa mahdollisessa suhteessa

Isot Altaat ”Delux”

Kauniit ja laadukkaat uima-altaat niille jotka haluavat vähän ”enemmän”. Voit upottaa altaan maahan ja rakentaa ympärille terassin puusta. Hankkimalla ison uimari-altaan saat oikean ”allastuntuman” pienillä kustannuksilla.Voit myös pystyttää altaan kokonaan maan päälle.
Maanpäällinen uima-allas verrattuna upotettuun altaaseen on taloudellisempi. Vesi pysyy lämpimämpänä, koska ympärillä oleva maa ei sitä jäähdytä. Samoin auringon vaikutus on paljon tehokkampi.Olemme huomanneet, että markkinoilla on enemmän ja enemmän allaspakettejakeveämmillä varusteilla halpaan hintaan. Voisihan aloittaa varovasti pienemmillä laitteilla ja ”päivittää ne paremmaksi myöhemmin tai jos on jo olemassa varusteita joita voi käyttää uudessa altaassa. Meidän normaali Delux allaspaketti on jo markkinoiden edullisin, ottaen huomioon varustuksen, mutta voidaksesi tehdä hankinnan vielä helpommaksi voit valita Delux- tai basic allaspaketin tai jotakin siltä väliltä.

Isot Altaat ”Basic”

Olemme huomanneet, että markkinoilla on enemmän ja enemmän allaspaketteja keveämmillä varusteilla halpaan hintaan. Voisihan aloittaa varovasti pienemmillä laitteilla ja ”päivittää ne paremmaksi myöhemmin tai jos on jo olemassa varusteita joita voi käyttää uudessa altaassa. Meidän normaali
Delux allaspaketti on jo markkinoiden edullisin, ottaen huomioon varustuksen, mutta voidaksesi tehdä hankinnan vielä helpommaksi voit valita Delux- tai basic allaspaketin tai jotakin siltä väliltä.Olemme huomanneet, että markkinoilla on enemmän ja enemmän allaspakettejakeveämmillä varusteilla halpaan hintaan. Voisihan aloittaa varovasti pienemmillä laitteilla ja ”päivittää ne paremmaksi myöhemmin tai jos on jo olemassa varusteita joita voi käyttää uudessa altaassa. Meidän normaaliDelux allaspaketti on jo markkinoiden edullisin, ottaen huomioon varustuksen, mutta voidaksesi tehdä hankinnan vielä helpommaksi voit valita Delux- tai basic allaspaketin tai jotakin siltä väliltä.

Isot Altaat ”Deluxe”Erittely ja hinnat

 

Markkinoiden edullisimmat uima-altaat, joissa on otettu huomioon tuotteen laatu, hinta ja muotoilu parhaassa mahdollisessa suhteessa.

 Delux allas paketti sisältää todella tehokkaan suodattimen ja pumppun 750W (1 hv)

 

Allaspaketti sisältää:

 – Altaan rakenteet
– Allasmuovi
– Hiekkasuodatin (45 kg)
– Pumppu (1,0 hv)
– Kansitikas
– Allasimuri + letkut
– Teleskooppivarsi
– Litteä haavi
– Syvä haavi
– Lämpömittari
– Paikkaus-sarja
– pH/ Kloori mittari
– Huuhteluletku
– Harja 45 cm
– Harja 25 cm
– Suodatushiekat

Erittäin edullisesti!

Malli Alennettu hinta
3,6 m Pyöreä 1.399 €
4,5 m Pyöreä 1.499 €
5,5 m Pyöreä 1.699 €
7,3 m Pyöreä 2.299 €
6,1×3,6 m soikea 2.099 €
7,3×3,6 m soikea 2.299 €
7,6×4,5 m soikea 2.399 €
9,1×4,5 m soikea 2.799 €
10,1×5,5 m soikea 3.099 €

 

 

Isot Altaat ”Basic”

 

Olemme huomanneet, että markkinoilla on enemmän ja enemmän allaspaketteja keveämmillä varusteilla halpaan hintaan. Voisihan aloittaa varovasti pienemmillä laitteilla ja ”päivittää ne paremmaksi myöhemmin tai jos on jo olemassa varusteita joita voi käyttää uudessa altaassa. Meidän normaali ”Delux” allaspaketti on jo markkinoiden edullisin, ottaen huomioon varustuksen, mutta voidaksesi tehdä hankinnan vielä helpommaksi voit valita Delux- tai basic allaspaketin tai jotakin siltä väliltä.

Poolmodeller-Basic

 • Allaspaketti sisältää:

   – Altaan rakenteet
  – Allasmuovi
  – Hiekkasuodatin (25 kg)
  – Pumppu (0,33 hv)
  – A-tikas. (Maalattu teräs)

   

Erittäin edulliset hinnat!

Malli ”Basic”.
3,6 m pyöreä 999 €
4,5 m pyöreä 1,199 €
5,5 m pyöreä 1,399 €
6,1×3,6 m soikea 1,799 €
7,3×3,6 m soikea 1,999 €
7,6×4,5 m soikea 2,099 €

 

Tule vierailemaan myymälässämme niin esittelemme teille tuotteitamme.